PROTAGONISTA: L’INDRA!

Aquesta setmana la protagonista de la classe dels Esquirols ha estat l’Indra. Ha esperat amb molta il·lusió que arribés el moment. Ha portat una caixa plena de joguines i tresors per compartir amb tots els companys/es. Contes que ha explicat una i altra vegada, i cosetes que l’Indra s’estima molt.
Ha gaudit de la seva setmana amb molta il·lusió i per fi ha arribat el dia de la visita dels pares. Han fet una activitat cadascú. El pare, que treballa fent cartells publicitaris, ha fet una activitat explicant com es fan els cartells i per a què serveixen. La mare és professora de ioga i tots els nens i nenes s’han posat una disfressa de drac petit i, tots junts, hem representat un conte preciós seguint una coreografia amb moviments i postures de ioga.
Al final del conte els nens i nenes de la classe, que més que esquirols eren petits dracs, ens hem quedat ben tranquils amb un exercici de relaxació que, després de l’aventura que hem passat, ens ha anat molt bé. Gràcies pares! Ens ho hem passat molt bé!

Aquesta entrada ha esta publicada en Els protagonistes!. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.