PROTAGONISTA: LA SHIRI!

Fa uns dies la Shiri va ser la nostra protagonista! Ens va portar les seves coses per fer el racó i ens va preparar una sorpresa: ens va ballar una dansa hindú amb un vestit molt bonic que a tots ens va encantar!
Divendres, va ser un gran dia! Els pares de la Shiri, la Selma i el Miguel varen venir a l’escola per parlar-nos de la seva feina! Però no varen venir sols! La Shiri estava molt contenta perquè també va venir la seva germana que viu a Londres, la Violeta, una amiga seva, l’Alex, i el seu tiet Fernando que viu a Valladolid!
El pare de la Shiri, el Miguel, és metge i la seva mare, la Selma, és biòloga. Els pares de la Shiri ens varen proposar una activitat súper interessant! Van crear un petit laboratori a l’aula per preparar un experiment amb cèl•lules! Nosaltres, amb l’ajuda dels pares de la Shiri, del Fernando, de la Violeta i l’Alex hem après a observar amb el microscopi, a fer servir els tubs, els agitadors, manipular l’aigua i la sal… Vàrem fer uns grups de treball i també ens vàrem posar unes bates blanques i uns guants, com ho fan els científics als laboratoris!
En aquests grups vàrem preparar una solució salina i també vàrem fer aigua pura! En el microscopi vam poder observar cèl•lules autèntiques!! Quan ja ho teníem tot a punt vàrem fer l’experiment i ara ja sabem què els passa a les cèl•lules quan s’exposen a diferents concentracions de sals o només aigua pura! Ho vàrem veure en directe, connectant el microscopi al mòbil i a la pantalla gran! Voleu saber com ens ha anat l’experiment? Mireu les fotos i el vídeo amb el resultat de tot el que hem fet! Va ser molt emocionant i ens ho vàrem passar molt bé!
Moltes gràcies família!I moltes felicitats Saori en el dia del teu segon aniversari!

Aquesta entrada ha esta publicada en Els protagonistes!. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.